Frameprothese

[bt_section layout=”wide” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”1279″ back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_row][bt_column width=”1/1″][bt_slider height=”small” auto_play=”” hide_arrows=”” hide_paging=”btSliderHidePaging” simple_arrows=”no” el_class=”” el_style=””][bt_slider_item image=”” el_class=”” el_style=””][bt_row_inner][bt_column_inner width=”7/12″][bt_hr top_spaced=”topExtraSpaced” bottom_spaced=”bottomSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”” headline_size=”extralarge” dash=”no” subheadline=”Uw tandartspraktijk
in Den Haag” el_class=”” el_style=”color:#fff” dash_style=”btNormalDash”][/bt_header][bt_hr top_spaced=”topExtraSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_button text=”DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN” icon=”fa_f054″ url=”contact-us/” target=”no_target” style=”Filled” icon_position=”Right” color=”Accent” size=”Big” width=”Normal” el_class=”” el_style=””][/bt_button][/bt_column_inner][bt_column_inner width=”5/12″ align=”left” cell_padding=”btNoPadding” vertical_align=”inherit” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” el_class=”” el_style=””][/bt_column_inner][/bt_row_inner][/bt_slider_item][/bt_slider][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section][bt_row el_class=”” el_style=”padding:20px”][bt_column width=”2/3″][bt_text]

WAT IS EEN TANDPROTHESE?

Een prothese zegt dat het een kunstmatige vervanging was van een lichaamsdeel dat defect geraakt is. Tanden en kiezen verslijten in de loop van de tijd of raken door een ongeluk defect. Tandprothese betekent dat een tand vervangen wordt door een kunstmatig element. Als de restauratieve tandheelkunde voor uw situatie geen oplossing meer kan bieden doordat uw tanden en kiezen niet langer door de tandarts hersteld kunnen worden, dan komt u in aanraking met de tandprothese. Het kan zijn dat in uw situatie een of meerdere tanden of kiezen sterk zijn aangetast of helemaal verloren zijn gegaan. Wat daarvan de oorzaak was is niet zo van belang. Het is belangrijker voor u te zien welke mogelijkheden er zijn om datgene dat verloren is gegaan te herstellen of te vervangen met behulp van een tandprothese oplossing.

Tandprothese is een woord waarmee veel verschillende soorten tandvervangende middelen worden aangegeven. Tandprothetische zorg is waar wij de tandarts in ondersteunen en wat wij doen en waar ons hart ligt. Wij doen dat voor u en we delen onze kennis graag met u over de verschillende mogelijkheden. Er kan vaak meer dan u denkt.

VOLLEDIGE PROTHESE

Bij een volledige prothese plaatsen we zowel in de onderkaak als in de bovenkaak een prothese. Het bovenste deel van de prothese heeft een gehemelteplaat, het deel dat de onderkaak omsluit heeft de vorm van een hoefijzer.

GEDEELTELIJKE PROTHESE

Een gedeeltelijke prothese (plaatje) kan een oplossing zijn wanneer u nog deels uw eigen gezonde tanden heeft. Deze gebruiken we dan als basis ter bevestiging van een plaatje of frameprothese. In sommige gevallen kunnen we ook bestaande kronengebruiken als prothesebasis. Het aantal ontbrekende tanden bepaalt welke prothese voor u het beste is.

Als uw tanden dienen te worden vervangen en een brug, kroon of implantaat blijkt niet geschikt te zijn dan is een frameprothese wellicht de beste oplossing.

Een frameprothese vervangt een of meerdere tanden of kiezen in uw gebit. Het verschil met een brug, kroon of implantaat is dat u de frameprothese uit uw mond kunt nemen. Door zijn constructie blijft de prothese uitstekend op zijn plaats. Dit komt de pasvorm en stabiliteit ten goede, waardoor de prothese een wordt met uw originele gebit.

WENNEN AAN EEN KUNSTGEBIT

Uw gedeeltelijke- of volledig prothese wordt in een laboratorium voor u gemaakt. Ondanks dat het uitstekend maatwerk is, is het toch altijd wennen en voelt het in het begin niet hetzelfde als uw eigen tanden. Het is belangrijk dat u toch zo snel mogelijk probeert te wennen aan uw nieuwe prothese. Ons advies is: houd uw nieuwe kunstgebit direct in en probeer er meteen mee te eten en praten. Mocht er toch druk of pijn ontstaan, dan staan wij altijd voor u klaar om de nodige aanpassingen te doen.

REPARATIES AAN UW KUNSTGEBIT

Is uw kunstgebit kapot of beschadigd? Neem dan contact met ons op. Reparaties aan kunstgebitten vinden op afspraak plaats in ons tandtechnisch laboratorium. Onze medewerkers informeren u graag. Een spoedreparatie kan meestal direct worden uitgevoerd.

KLIKGEBIT – DAT KLIKT U ZELF VAST!

Veroorzaakt uw kunstgebit regelmatig pijn, zit het (te) los of is kauwen en/of praten lastig? Is uw tandvlees geïrriteerd of zit uw gebit zo los dat u niet meer durft te lachen? Met andere woorden; is uw kunstgebit aan vervanging toe? Dan is het klikgebit dé oplossing voor u!
Een klikgebit is dé ideale en comfortabele oplossing voor bovenstaande klachten. En naast een klikgebit bestaat er ook een volledig vaste prothese op implantaten.

[/bt_text][/bt_column][bt_column width=”1/3″][bt_text]

ALLE BEHANDELINGEN IN HUIS

[/bt_text][bt_image image=”892″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” el_class=”” el_style=””][/bt_image][bt_button text=”MAAK EEN AFSPRAAK” icon=”fa_f054″ url=”contact-us/” target=”no_target” style=”Filled” icon_position=”Right” color=”Accent” size=”Medium” width=”Full” el_class=”” el_style=””][/bt_button][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section layout=”boxed” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”bottomSpaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_row][bt_column width=”2/3″][bt_text]

VRAGEN OVER DE PROTHESE?

Heeft u vragen over de frameprothese? Zoals over de behandeling, de kosten en de tijdsduur van de behandelprocedure? Vooraf neemt DENTAMED HAAGLANDEN  stap voor stap het behandelplan met de patiënt door. Hierin komt ieder aspect aan bod, ook de dekking van uw zorgverzekeraar, en is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heeft u naderhand meer vragen dan kunt ook u per telefoon advies inwinnen. Dagelijks, tevens in het weekend, geeft een specialist antwoord op uw vragen.

[/bt_text][/bt_column][bt_column width=”1/3″][bt_text][/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section layout=”boxed” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”1174″ back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”padding:40px;”][bt_row][bt_column width=”1/1″][bt_button text=”Maak een afspraak met DENTAMED HAAGLANDEN” icon=”fa_f054″ url=”contact-us/” target=”no_target” style=”Filled” icon_position=”Right” color=”Accent” size=”Medium” width=”Normal” el_class=”” el_style=””][/bt_button][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section layout=”boxed” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”not-spaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”padding:40px;”][bt_row][bt_column width=”1/2″][bt_text]

VAN EEN PROTHESE TOT EN MET VULLINGEN

Dentamed Haaglanden  is een veelzijdige tandartsenpraktijk, waar iedereen – jong en oud – terecht kan. Wij hechten veel waarde aan goede mondzorg en een persoonlijke benadering. Doordat wij op elk gebied een specialist in huis te hebben hoeft u nooit over te stappen naar een andere tandarts en kunt u in een vertrouwde en bekende omgeving worden behandeld.

[/bt_text][/bt_column][bt_column width=”1/2″][bt_text]

[/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section]