Behandelingen

Algemene Tandheelkunde

Als er tandbederf in een tand of kies zit of als je kies afbreekt, dan kan je tandarts dit restaureren met een vulling. De tandarts kan je zelf behandelen, of je voor kleine nieuwe gaatjes verwijzen naar een mondhygiënist. Een vulling kan tandkleurig zijn.


Lees VerderCosmetische Tandheelkunde

Een behandeling door een cosmetische tandarts is er op gericht iedereen een gezond gebit met rechte tanden en een natuurlijke lach te geven. Een aantal van onze tandartsen heeft zich gespecialiseerd als cosmetische tandarts.


Lees VerderOrthodontie

Beugels zijn tegenwoordig heel gewoon. Veel kinderen en volwassenen hebben er een. Met een beugel kunnen we scheve tanden rechtzetten. Ook kunnen we de groei van de kaken beïnvloeden. De behandelingen wordt gedaan door Orthodontist.


Lees VerderKinderen

Wie op jonge leeftijd bewust wordt gemaakt van goede mondzorg heeft daar op latere leeftijd profijt van. Daarom is het verstandig om kinderen al voor hun tweede jaar mee te nemen naar de tandarts. Daar wordt niet alleen het gebit beter van, maar het neemt tevens de angst weg voor de tandarts.


Lees VerderGynathologie

Uw patiënt komt bij ons voor gnathologie. Voor het verwijzen kunnen verschillende redenen bestaan zoals pijn in het kauwstelsel of bewegingsstoornissen van de onderkaak.


Lees VerderMondhygene

Een goede mondhygiëne is essentieel voor een gezond en mooi gebit. De mondhygiënist van Dentamed Haaglanden richt zich op preventie en mondverzorging, om tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Onze mondhygiënist helpt u graag wanneer u klachten ervaart zoals


Lees Verder

Neem contact

Contact met ons

Contact met ons

Contact met ons


Emergency/  Spoedgevallen  na 18.00 uur


Vaillantlaan 1 2526 HA Den Haag

+070-3110305
Copyright 2018. All rights reserved.