Onze PraktijkTandartsenpraktijk Dentamed Haaglanden

Tandartsenpraktijk Dentamed Haaglanden is een zeer moderne tandartsenpraktijk.

Wij bieden u kwaliteit hoogwaardige tandheelkundige zorg volgens de laatste ontwikkelingen.

Dentamed Haaglanden  heeft specialisten op elk gebied: van mondhygiëne tot aan wortelkanaalbehandelingen. We hebben oog voor de patiënt, ook voor de drempels voor het bezoek aan de tandarts.

We bespreken de behandeling en informeren over de kosten.
Onze moderne praktijk biedt alle specialisaties en differentiaties uit de tandheelkunde aan en patiënten kunnen zes  dagen per week, wanneer het hun uitkomt, bij ons terecht voor de beste mondzorg.


Dentamed Haaglanden

Dentamed Haaglanden  staat voor kwaliteit. Om de best mogelijke mondzorg te kunnen waarborgen hanteren wij duidelijke protocollen, heldere richtlijnen, werkinstructies en een praktijkinrichting die voldoet aan de hoogste eisen van hygiëne en infectiepreventie.  Tussen hen vindt dagelijks collegiaal overleg plaats. En wij hechten er waarde aan dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen met cursussen en trainingen.


Ervaring vinden wij belangrijk. Voorts staat er een dynamisch team van tandartsen en specialisten klaar dat werkt met de modernste technieken en apparatuur. Bij Dentamed Haaglanden  treft u alle specialisaties aan. Wij voeren behandelingen uit als vullingen, kronen en bruggen en wortelkanaalbehandelingen.

Neem contact

Contact met ons

Contact met ons

Contact met ons


Emergency/  Spoedgevallen  na 18.00 uur


Vaillantlaan 1 2526 HA Den Haag

+070-3110305
Copyright 2018. All rights reserved.